Mini čeburekai su mėsos įdaru

Paruošimo būdas

Čeburekai atšildomi. Po to apkepami įkaitintuose riebaluose kol įgauna gelsvą atspalvį.

Produkto sudėtis

Tešla 60%  (kvietiniai miltai,  geriamasis vanduo, kefyras,  augalinis aliejus,  valgomoji druska, cukrus,  kiaušinių masė),  mėsos įdaras 40% (kiauliena 25%, vištiena 17%, jautiena 8%, svogūnai, valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).

Neto masė

780 g.

100 g maistingumas

- energinė vertė - 1194 kJ/285 kcal
- riebalai – 13,8 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 5,3 g)
- angliavandeniai – 31,99 g (iš kurių cukrų – 0,7 g)
- baltymai – 8,3 g
- druska – 1,0 g

Laikymo sąlygos

t - 18 0C - 360 parų