Kaimiški koldūnai su mėsa

Paruošimo būdas

Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.

Produkto sudėtis

Tešla 70% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, valgomoji druska),  mėsos įdaras 30 %  (vištiena 46%, kiauliena 8%, svogūnai, sojos baltymai, valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).

Neto masė

500 g. ir 2000 g.

100 g maistingumas

- energinė vertė - 967 kJ/231 kcal
- riebalai – 6,4 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 2,47 g)
- angliavandeniai – 33,0 g (iš kurių cukrų – 0,7 g)
- baltymai – 9,3 g
- druska – 1,0 g

Laikymo sąlygos

t - 18 0C - 360 parų