Koldūnai klasikiniai su mėsos įdaru

Paruošimo būdas

Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.

Produkto sudėtis

Tešla 60%  (kvietiniai miltai,  geriamasis vanduo,  kiaušinių masė, valgomoji druska),   mėsos įdaras 40%  (kiauliena  43%,  vištiena 26%, jautiena 15%,  svogūnai,  valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).

Neto masė

800 g.

100 g maistingumas

- energinė vertė - 1326 kJ/317 kcal
- riebalai – 14,8 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 5,6 g)
- angliavandeniai – 34,23 g (iš kurių cukrų – 1,5 g)
- baltymai – 11,7 g
- druska – 1,0 g

Laikymo sąlygos

t - 18 0C - 12 mėn.