Virtinukai su varškės įdaru

Paruošimo būdas

500 g virtinukų sudedami į pasūdytą 2 l verdančio vandens (pamaišyti, kad nesuliptų) ir verdami 7-10 min. (po  iškilimo).  Išvirti virtinukai užpilami grietinės arba kitais saldžiais  padažais.

Produkto sudėtis

Tešla 65% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė,  valgomoji druska), varškės įdaras 35 % (varškė 50 %,  manų kruopos, cukrus).

Neto masė

500 g.

100 g maistingumas

- energinė vertė - 819 kJ/196 kcal
- riebalai – 0,8 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,5 g)
- angliavandeniai – 38,34 g (iš kurių cukrų – 1,9 g)
- baltymai – 8,8 g
- druska – 1,0 g

Laikymo sąlygos

t - 18 0C - 360 parų