Šaldyti mini koldūnai su mėsos įdaru

Paruošimo būdas

Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.

Produkto sudėtis

Tešla 60%  (kvietiniai miltai,  geriamasis vanduo,  kiaušinių masė, valgomoji druska),  mėsos įdaras 40%    (kiauliena 59%, jautiena 25%, lašiniai 15%, svogūnai,  valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).

Neto masė

800 g.

100 g maistingumas

- energinė vertė - 1012 kJ/241 kcal
- riebalai – 8,2 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 2,7 g)
- angliavandeniai – 30,0 g (iš kurių cukrų – 0,7 g)
- baltymai – 11,0 g
- druska – 1,0 g

Laikymo sąlygos

t - 18 0C - 360 parų