Čeburekai su mėsos įdaru

Paruošimo būdas

Čeburekai atšildomi. Po to apkepami įkaitintuose riebaluose kol įgauna gelsvą atspalvį.

Produkto sudėtis

Tešla 60%  (kvietiniai miltai,  geriamasis vanduo, kefyras,  augalinis aliejus,  valgomoji druska, cukrus,  kiaušinių masė),  mėsos įdaras 40% (kiauliena 25%, vištiena 17%, jautiena 8%, svogūnai, valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).

Neto masė

500 g.

100 g maistingumas

- energinė vartė - 1144 kJ/273 kcal
- riebalai – 11,1 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 4,2 g)
- angliavandeniai – 34,97 g (iš kurių cukrų – 1,9 g)
- baltymai – 8,6 g
- druska – 1,0 g

Laikymo sąlygos

t - 18 0C - 360 parų