Paruošimo būdas
Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.
Produkto sudėtis
Tešla 60% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė, valgomoji druska), mėsos įdaras 40% (kiauliena 59%, jautiena 25%, lašiniai 15%, svogūnai, valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).
Neto masė
800 g.
100 g maistingumas
- energinė vertė - 1012 kJ/241 kcal
- riebalai – 8,2 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 2,7 g)
- angliavandeniai – 30,0 g (iš kurių cukrų – 0,7 g)
- baltymai – 11,0 g
- druska – 1,0 g
Laikymo sąlygos
t - 18 0C - 360 parų