Koldūnai su mėsos įdaru

Paruošimo būdas

Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.

Produkto sudėtis

Tešla 65%  (kvietiniai miltai,  geriamasis vanduo,   valgomoji druska),  mėsos įdaras 35%    (vištiena 56%, kiauliena  30%,  svogūnai,   valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).

Neto masė

1000 g.

100 g maistingumas

- energinė vertė - 1043 kJ/249 kcal
- riebalai – 10,5 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 4,0 g)
- angliavandeniai – 30,28 g (iš kurių cukrų – 1,6 g)
- baltymai – 8,4 g
- druska – 1,0 g

Laikymo sąlygos

t - 18 0C - 360 parų