Sibiro koldūnai su mėsos įdaru

Paruošimo būdas

Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.

Produkto sudėtis

Tešla 60%  (kvietiniai miltai,  geriamasis vanduo,  kiaušinių masė, valgomoji druska, karotinas), mėsos įdaras 40% (kiauliena 49% ,  vištiena 22%,  jautiena 13%,  svogūnai, valgomoji druska, prieskoniai, malti juodieji pipirai).

Neto masė

1000 g.

100 g maistingumas

- energinė vertė - 1196 kJ/286 kcal
- riebalai– 14,0 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 5,9 g)
- angliavandeniai – 31,66 g (iš kurių cukrų – 1,2 g)
- baltymai – 8,3 g
- druska – 1,0 g

Laikymo sąlygos

t - 18 0C  12 mėn.