Naminiai koldūnai su mėsos įdaru

Paruošimo būdas

Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.

Produkto sudėtis

Tešla 60%  (kvietiniai miltai,  geriamasis vanduo,  kiaušinių masė, valgomoji druska),   mėsos įdaras 40%  (kiauliena  44%, jautiena 25%, vištiena 15%, svogūnai,  valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).

Neto masė

1 kg; 500 g

100 g maistingumas

- energinė vertė - 1191 kJ/285 kcal
- riebalai – 14,9 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 6,2 g)
- angliavandeniai – 28,42 g (iš kurių cukrų – 1,0 g)
- baltymai – 9,2 g

Laikymo sąlygos

t - 18 0C - 360 parų