Senoviški koldūnai su mėsos įdaru

Paruošimo būdas

Užšaldytus koldūnus sudėti į pasūdytą pagal skonį verdantį vandenį (vandens santykis su pusfabrikačiu 4 : 1). Koldūnams užvirus, pavirkite juos dar 7-10 min. Išvirti koldūnai patiekiami su įvairiais padažais.

Produkto sudėtis

Tešla 50%  (kvietiniai miltai,  geriamasis vanduo,  kiaušinių masė, valgomoji druska),   mėsos įdaras 50%  (kiauliena 76%, vištiena 5%, jautiena 3%, kepti svogūnai,  geriamasis vanduo, valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).

Neto masė

800 g.

100 g maistingumas

- energinė vertė - 1209 kJ/289 kcal
- riebalai – 13,9 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 6,2 g)
- angliavandeniai – 31,35 g (iš kurių cukrų – 0,3 g)
- baltymai – 9,7 g
- druska – 1,0 g

Laikymo sąlygos

t - 18 0C - 360 parų