Virtinukai su bulvių įdaru

Paruošimo būdas

500 g virtinukų sudedami į pasūdytą 2 l verdančio vandens (pamaišyti, kad nesuliptų) ir verdami 7-10 min. (po  iškilimo).  Išvirti virtinukai patiekiami su įvairiais padažais.

Produkto sudėtis

Tešla 60% (kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, kiaušinių masė,  valgomoji druska), bulvių įdaras 40 % (bulvės 87 %,  svogūnai, valgomoji druska, prieskoniai, augalinis aliejus).

Neto masė

500 g

100 g maistingumas

- energinė vertė - 830 kJ/198 kcal
- riebalai – 2,3 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,4 g)
- angliavandeniai – 38,72 g (iš kurių cukrų – 1,1 g)
- baltymai – 5,7 g
- druska – 1,0 g

Laikymo sąlygos

t - 18 0C - 360 parų