Mantai su mėsos įdaru

Paruošimo būdas

*Mantai verdami ant garų 30-40 min. Patiekiami su įvairiais padažais.
*Mantai sudedami į pasūdytą verdantį vandenį ir verdami 15-20 min. Patiekiami su įvairiais padažais.

Produkto sudėtis

Tešla 50%  (kvietiniai miltai,  geriamasis vanduo,  kiaušinių masė, valgomoji druska),   mėsos įdaras 50%  (kiauliena 25 %, vištiena 16%, jautiena 9%, svogūnai,  valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).

Neto masė

500 g.

100 g maistingumas

- energinė vertė - 1053 kJ/252 kcal
- riebalai – 12,9 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 5,4 g)
- angliavandeniai – 24,98 g (iš kurių cukrų – 1,0 g)
- baltymai – 8,9 g
- druska – 1,0 g

Laikymo sąlygos

t - 18 0C - 360 parų