Koldūnai gruzdinti su mėsos įdaru

Paruošimo būdas

Koldūnai atšildomi. Po to apkepami 8-10 min. įkaitintuose riebaluose kol įgauna gelsvą atspalvį.

Produkto sudėtis

Tešla 60%  (kvietiniai miltai,  geriamasis vanduo, kefyras,  augalinis aliejus,  valgomoji druska, cukrus,  kiaušinių masė),  mėsos įdaras 40% (kiauliena 79%, vištiena 5%,  svogūnai, valgomoji druska, malti juodieji pipirai, prieskoniai).

Neto masė

500 g.

100 g maistingumas

- energinė vertė - 1128 kJ/270kcal
- riebalai – 13,8 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 5,5 g)
- angliavandeniai – 26,96 g (iš kurių cukrų – 0,9 g)
- baltymai – 9,4 g
- druska – 1,0 g

Laikymo sąlygos

t - 18 0C - 360 parų